Nieuwe single van Jelle B: Alles dat ben jij

Kom je uit Friesland, dan ken je Jelle B. Kom je niet uit Friesland? Dan is de kans groot dat je Jelle B ook kent. Deze rasmuzikant en entertainer stond op zowat elk dorpsfeest in Nederland, deed auditie bij The Voice of Holland (al wil hij dat avontuur snel vergeten) en deed bijzondere concerten in onder andere India en Afghanistan. Aangezien het alweer een tijdje geleden was dat Jelle B een single uitbracht – vorig jaar zong hij samen met Esther Postma het duet ‘Mij ben je nu kwijt’ – werd het de hoogste tijd voor een nieuwe singel. ‘Alles dat ben jij’, dat geproduceerd is door Nico Outhuijse (bekend van De Kast) kwam gisteren uit. Het nummer is onder andere te downloaden op iTunes, en is deze week Bliksemschijf op Radio Continu.

Jelle B 2

Volg Friesland.blog.nl ook op TwitterFacebook en Instagram!

Lees ook:Jelle B brengt single uit met talentvolle zangeres Esther Postma
Lees ook:Documentaire over 25 jaar De Kast op Omrop Fryslân en NPO2
Lees ook:De Kast komt met jubileumtour en nieuw album
Lees ook:Jelle B treedt op bij Nederlandse handelsmissie in Mumbai
Lees ook:Jelle B presenteert nieuwe single: Simpel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>