Jelle B treedt op bij Nederlandse handelsmissie in Mumbai

Stond hij gisteren nog in Scharsterbrug op te treden, heeft hij aanstaande zaterdag ‘gewoon’ een optreden staan in Mumbai. Jawel, Mumbai in India! Onze Jelle B draait er zijn hand niet voor om! En alsof dat nog niet genoeg is is hij in een bijzonder gezelschap, en wel van Armin van Buren.

Optreden op verzoek van Nederlandse consulaat

Hoe Jelle dat voor elkaar heeft gekregen? Een handelsdelegatie onder leiding van onze premier Mark Rutte en minister Liliane Ploumen vertrekt aankomende donderdag naar India. Kopstukken uit het bedrijfsleven gaan naar het Aziatische land om de handelsbetrekkingen tussen de beide landen te versterken. Het Nederlandse consulaat nodigde Jelle B uit om op zaterdagavond het gezelschap in het Holland Village Mumbai te vermaken. Jelle, die garant staat voor zo’n 150 optredens per jaar, noemt het een grote eer. ‘Belachelijk gaaf! Het is voor mij een grote eer en ik zal de tent op z’n kop zetten!’

Voor Jelle is het niet de eerste keer dat hij zo’n bijzondere reis naar het buitenland maakt. Eerder trad hij op voor de Nederlandse militairen in Afghanistan.

Nieuwe single

Jelle B bracht afgelopen week zijn nieuwe single ‘Mij ben je nu kwijt‘ die hij samen met Esther Postma maakte uit.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Lees ook:Nieuwe single van Jelle B: Alles dat ben jij
Lees ook:Jelle B brengt single uit met talentvolle zangeres Esther Postma
Lees ook:Jelle B presenteert nieuwe single: Simpel
Lees ook:Zangeres Twarres maakt duet met Johannes Rypma
Lees ook:‘Neem me zo’ nieuw single van De Kast

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>