Extra Slachtemarathon in 2018

Voor alle wandelaars die naast de pot gepiest hebben wat betreft de kaartverkoop van de Slachtemarathon op 4 juni aanstaande is er goed nieuws: jullie hoeven niet tot 2020 te wachten op de volgende editie! Normaliter wordt de Slachtemarathon iedere vier jaar georganiseerd, maar als het aan de organisatie van het wandelfestijn ligt wordt er in 2018 vanwege Leeuwarden – Fryslân Culturele Hoofdstad in 2018 een extra editie van de Slachtemarathon georganiseerd.

Voor de editie van 2018 zijn er allerlei plannen om deze editie anders te laten verlopen dan anders. Zo is er bijvoorbeeld een idee om zowel in Oosterbierum als Raerd de tocht te laten starten, zodat de deelnemers naar elkaar toe lopen. Ook is er een idee om ergens anders in Europa een tegenhanger van de Slachtemarathon te organiseren, zo meldt de Leeuwarder Courant. Het is nog niet bekend wanneer de extra editie van het populaire wandel- en loopfestijn plaats gaat vinden.

Wandelen

Volg Friesland.blog.nl ook op TwitterFacebook en Instagram!

Leeuwarden – Fryslân is in 2018 Culturele Hoofdstad van Europa! Wil je je bedrijf in de kijker spelen voor het publiek van Leeuwarden – Fryslân 2018? Kijk dan op Leeuwarden2018.nl.

Lees ook:Leeuwarden Culturele Hoofdstad 2018 krijgt 3,56 miljoen extra van de provincie
Lees ook:Er komt een Zara in het pand van V&D in Leeuwarden
Lees ook:Veel belangstelling voor veiling spullen Mata Hari
Lees ook:LWD2018 wil winkels binnenstad open voor bezoek jury
Lees ook:Leeuwarden finalist Culturele Hoofdstad 2018

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Extra Slachtemarathon in 2018

  1. Regina

    Kan ik op de hoogte gehouden worden, zou hem graag eens lopen.

      /  
  2. Johanna Kommerie Auteur

    Hallo Regina, ik raad je aan om de website van de Slachtemarathon in de gaten te houden. Zij melden alle nieuwtjes als eerst!

      /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>