Wille Ha feestkledingverhuur opent deuren in Burdaard

Op zaterdag 18 juni wordt aan de Hoofdweg 22 in Burdaard de feestelijke opening gevierd van feestkledingverhuur Wille Ha. In dit pand was eerder een kapsalon gevestigd. Met de komst van Wille Ha heeft dit pand weer een zinvolle invulling gekregen.

Vrolijke mensen

Wille Ha is een familiebedrijf dat ontstaan is door een overname van de feestkledingverhuur van Sisters & Papillon uit Dokkum. Deze ondernemers besloten zich voortaan te focussen op andere werkzaamheden, waardoor ze ruim drieduizend sets feestkleding te koop zetten. Bij Wille Ha wordt de feestkledingverhuur van Sisters & Papillon voortgezet. ‘Het was voor ons al jaren een droom om feestkleding te verhuren’, vertelt Wilma Drost. ‘In een feestwinkel zijn mensen altijd vrolijk. We zijn dan ook erg blij dat het ons gelukt is om de feestkleding van Dokkum naar Burdaard te halen. Ook voor de regio, zo blijft dit unieke aanbod beschikbaar voor mensen in Noordoost Friesland.’

Uniforms en kostuums

Een bezoek aan Wille Ha is al een feestje op zich vanwege het enorme assortiment feestkleding. Voor een Tiroler avond of aprèski-party kan men het best naar Burdaard, aangezien zij meer dan honderdvijftig kostuums in dit genre in hun assortiment hebben. Ook voor Sinterklaaskostuums, zwarte pieten-pakken, dierenpakken, kostuums voor Halloween, galakleding, verschillende uniforms en andere kleding voor themafeestjes is Wille Ha voortaan het adres in Noordoost Friesland. Ook verhuurt Wille Ha suikerspinmachines en opblaaspoppen en –toestellen. Binnenkort is het mogelijk om online feestkleding te reserveren op de website www.willeha.nl. Naast de verhuur van feestkleding kan men ook terecht bij Wille Ha voor fopartikelen, pruiken, schmink en andere toebehoren voor feestjes en partijen.

Het openingsfeest van Wille Ha vindt aankomende zaterdag plaats van 11.00 tot 16.00 uur.

Wille-Ha-Burdaard

Lees ook:Technische storing Vitens: geen water in groot deel Noordoost Friesland
Lees ook:Fryslân op Instagram, deel 1
Lees ook:Route oude legervoertuigen 5 mei in Noordoost Friesland
Lees ook:Terrorbuizerd terug in Burdaard
Lees ook:Aanmelding voor negen kilometer lange handelsroute op Centrale As nu open

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Wille Ha feestkledingverhuur opent deuren in Burdaard

 1. sita

  wat zijn jullie openingstijden en telefoon nummer??

    /  
 2. maskerade

  Hallo

  Hebben jullie nog belang bij 250 hoeden en 250 pruiken nieuw in de verpakking?

  vr gr Tineke en Bianca maskerade

    /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>