Eneco Tour live te volgen op Omrop Fryslân

Evenals vorig jaar vindt de eerste etappe van de Eneco Tour 2015 plaats in onze provincie. Op maandag 19 september starten de wielrenners in Bolsward waarna er 184,7 kilometer gefietst wordt door Fryslân. Omrop Fryslân is vanaf 15.00 live bij deze eerste etappe.

De Friese stad is voor het tweede opeenvolgende jaar het toneel van de Eneco Tour. Dit keer komt de etappe langs zeven Friese steden: Workum, Hindeloopen, Stavoren, Sloten, IJlst, Sneek en natuurlijk Bolsward. De Eneco Tour is een belangrijke voorbereidingskoers voor het WK in Qatar. In het peloton fietsen veel toppers: wereldkampioen Peter Sagan, Olympisch kampioen Greg van Avermaet, Marcel Kittel, Mark Cavendish, Tom Boonen en Tom Dumoulin. Ook de Friezen Pieter Weening en Lieuwe Westra doen mee.

Op maandag 19 september, zendt Omrop Fryslân de etappe door Fryslân vanaf 15.00 uur live uit op televisie. De uitzending is ook te volgen Omropfryslan.nl en de Omrop-app. Het commentaar bij de beelden wordt verzorgd door Koos Wieling en Andries Bakker. Ook op de radio wordt verslag gedaan van de etappe door Fryslân.

Bron: Omrop Fryslân

Bron: Omrop Fryslân

Lees ook:Fietselfstedentocht Pinkstermaandag te volgen via Omrop Fryslân
Lees ook:Toespraak PC-voorzitter wordt live uitgezonden op Omrop Fryslân
Lees ook:Pieter Weening naar de Tour de France
Lees ook:Lieuwe Westra verschijnt opnieuw aan start Profronde Surhuisterveen
Lees ook:Lieuwe Westra rijdt 59 km te hard bij Akkrum

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>