Over Friesland.blog.nl

Friesland.blog.nl is een gezellige blog over Friesland, Bekende Friezen, de Elfstedentocht, evenementen, bezienswaardigheden, nieuws en nog zoveel meer. Als het maar gelinkt is aan Friesland! Dagelijks komen er nieuwe blogposts online met daarin de leukste uitgaanstips, reviews van streekproducten, verslagen van evenementen en nog zoveel meer!

Johanna Kommerie-Gercama

Friesland.blog.nl wordt bijgehouden door Johanna Kommerie – Gercama (1989). Johanna is geboren en getogen in Noord-Oost Friesland en heeft de Friese Wouden daarna nooit verlaten. In 2011 behaalde zij haar diploma Journalistiek en Fotografie op de ROC Friese Poort te Drachten. Tegenwoordig werkt ze als freelance tekstschrijver/blogger onder de naam Skriuw.

Vanaf april 2012 tot en met december 2014 heeft Johanna geblogd voor Travel.blog.nl. In september 2012 lanceerde zij Friesland.blog.nl, dat anno 2015 gemiddeld zo’n 9.000 unieke bezoekers per maand mag verwelkomen. Sinds juni 2015 blogt zij ook voor Shoppen.blog.nl.

Heeft u interesse om een samenwerking aan te gaan met Friesland.blog.nl op het gebied van prijsvragen? Een product of boek dat u graag laat recenseren? Een uitnodiging voor een persevenement? Mail dan naar [email protected]. Ook persberichten, tips en leuke nieuwtjes zijn welkom op dit e-mailadres!

Adverteren?

Wilt u adverteren op (één van) de themablogs van Blog Online? Met Blog Online kunt u een specifieke doelgroep aanspreken of juist een heel breed publiek. Voor meer informatie: telefoon 020 4459931.

Lees ook:Welkom op Friesland.blog.nl!
Lees ook:Mededeling Friesland.blog.nl juli/augustus
Lees ook:Friesland.blog.nl – binnenkort weer nieuwe updates!
Lees ook:Morgen start van Moanne fan it Fryske book
Lees ook:Friese media bundelen krachten met online platform ‘Finster op Fryslân’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>