Omrop Fryslân doet verslag van Luchtmachtdagen #fleanbasis

Aankomende vrijdag en zaterdag, 10 en 11 juni, vinden op de vliegbasis in Leeuwarden de Luchtmachtdagen plaats. Namens Friesland.blog.nl – en wegens de interesse van mijn man – zal ik hier vrijdag ook een kijkje gaan nemen en de nodige foto’s maken. Kun je zelf om wat voor reden dan ook niet bij de Luchtmachtdagen aanwezig zijn, maar wil je wel op de hoogte blijven? Dan verwijs ik je graag door naar Omrop Fryslân. Zij brengen de beide dagen het gehele programma in beeld met meerdere verslaggevers.

Aan de vaste radioprogramma’s op vrijdag en zaterdag worden extra nieuwsblokjes toegevoegd met daarin praktische informatie over het verkeer, aantal bezoekers en mogelijke maatregelen.

Ook op Omrop Fryslân Televisie is er veel te volgen. Via visualradio zijn beelden van de vliegshows, de verslaggevers op locatie en de vaste presentatoren in de Omrop Fryslân studio te zien. Fysiek is Omrop Fryslân ook aanwezig op de basis, met een terraswagen en groot scherm met daarop de live beelden aangaande de Luchtmachtdagen.

Online is de Omrop extra actief bij de Luchtmachtdagen. Via een live-blog is alles, maar dan ook alles, te volgen. Met filmpjes, sfeerbeelden en informatie wordt online breed ingezet. Twitteren kan via #fleanbasis, Twitter wordt ook gebruikt om praktische informatie zoals over het verkeer en het aantal bezoekers te delen.

Luchtmachtdagen 10 en 11 juni
Radio: de hele dag aandacht in alle radioprogramma’s
Televisie: van 09.00 tot 17.00 uur visualradio met beelden van de shows en beelden op de basis
Online: alles over de Luchtmachtdagen, de liveblog, livestreams en de ontwikkelingen van de dag zijn te vinden op Omropfryslan.nl/loftmachtdagen en op de Omrop-app.

Luchtmachtdagen Omrop Fryslân #fleanbasis

Lees ook:Slachtemarathon live te volgen op Omrop Fryslân
Lees ook:Bezoek koninklijk paar te volgen via de Omrop
Lees ook:Toespraak PC-voorzitter wordt live uitgezonden op Omrop Fryslân
Lees ook:Fietselfstedentocht Pinkstermaandag te volgen via Omrop Fryslân
Lees ook:Omrop Fryslân maakt zich op voor Friese derby

1 Reacties // Reageer

One thought on “Omrop Fryslân doet verslag van Luchtmachtdagen #fleanbasis

 1. wim van meel

  Wat was de naam van die geweldige zangeres/band
  SHELA BLACK OF IETS DERGELIJKS?

  Het was live muziek tijdens de luchtmachtdagen red arrows
  Bvd
  Wim

    /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>