Jelle B brengt single uit met talentvolle zangeres Esther Postma

Deze week was Jelle B al uitgebreid in het nieuws vanwege zijn parodie op het nummer ‘Parijs’ van Kenny B, waar hij samen met Rimke van Boer Zoekt Vrouw een clip op maakte. Het nummer ‘Praat mar Frysk mei my’ werd gemaakt in samenwerking met de taalcampagne ‘Praat mar Frysk’. Het werkelijke hoogtepunt van deze week moest voor Jelle echter nog komen. Vandaag lanceerde hij namelijk zijn nieuwe single. De single ‘Mij ben je nu kwijt’ maakte hij samen met de zangeres Esther Postma uit Noardburgum. Het nummer is een bewerking van het nummer ‘I’m your sacrafice’ van Ozark Henry.

Samenwerking Jelle B en Esther Postma

De samenwerking tussen Jelle B en Esther Postma kwam tot stand via producer Nico Outhuyse (bekend van de band De Kast). Esther verzorgt regelmatig koorwerk voor Outhuyse. Hij had haar gevraagd het nummer in te zingen om te horen hoe dit zou klinken. Jelle was daarbij aanwezig, en was direct zo enthousiast dat er werd besloten om dit lied als single uit te brengen. De tekst is geschreven door Nico Outhuyse, Jelmer van Delft maakte de videoclip. De single is verschenen op het label van Berk Music.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Lees ook:Jelle B en Rimke (BZV) maken parodie op ‘Parijs’ voor ‘Praat mar Frysk’
Lees ook:Nieuwe single van Jelle B: Alles dat ben jij
Lees ook:Jelle B treedt op bij Nederlandse handelsmissie in Mumbai
Lees ook:Jelle B presenteert nieuwe single: Simpel
Lees ook:Gerrie Dantuma finalist in The Voice of Holland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>