The Voice of Holland-avontuur eindigt voor Jelle B bij blind audition

Jelle Broersma, ook wel bekend als Jelle B, speelde vanavond in The Voice of Holland. De rasentertainer die menig feesttent in Nederland plat speelt zong en speelde een medley van vier nummers. De jury, bestaande uit Marco Borsato, Ilse de Lange, Ali B en Trijntje Oosterhuis, was daardoor zo verrast dat ze eigenlijk niet wisten wat ze er mee aan moesten. Geen één van de juryleden drukte op de rode knop, waardoor Jelle B niet doorgaat naar de volgende ronde.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Lees ook:Arjen Baakman niet naar liveshows The Voice of Holland
Lees ook:Gaatze Bosma niet verder in Bloed, Zweet en Tranen
Lees ook:Jelle B presenteert nieuwe single: Simpel
Lees ook:Auke Busman door naar volgende ronde The Voice of Holland
Lees ook:De Ronde van Spanje in Sneek en Dokkum

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>