Wakeboard-legende Duncan Zuur komt naar Dokkum

Nieuws van de Admiraliteitsdagen! De Admiraliteitsdagen komen er bijna aan. Vanaf 2 september staat Dokkum in het teken van dit bijzondere grootschalige maritieme feest. Tijdens dit feest vinden er spectaculaire demonstraties Wakeboarden plaats. Wakeboarden is vergelijkbaar met snowboarden, maar dan op het water achter een speedboot aan. Niemand minder dan Wakeboard-legende Duncan Zuur geeft zaterdag 3 september vier spectaculaire demonstraties in de Hardrijdersgracht. Hij is een beroemdheid op het gebied van Wakeboarden, won meerdere kampioenschappen en heeft al op heel wat bijzondere plekken gewakeboard. Nu is maritiem Dokkum aan de beurt. Tussen de demonstraties door kan iedereen het zelf uitproberen!

foto wakeboarden Bote Sape Schoorstra (1)

Foto: Archief Admiraliteitsdagen/Bote Sape Schoorstra

Lees ook:Admiraliteitsdagen Dokkum compleet met Jeroen van der Boom en Berget Lewis
Lees ook:Charly Luske, Ali B en Iris Kroes op Admiraliteitsdagen Dokkum
Lees ook:Programma Admiraliteitsdagen Dokkum bekend gemaakt
Lees ook:Admiraliteitsdagen Dokkum in volle gang
Lees ook:Vlaggen Admiraliteitsdagen Dokkum uitverkocht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>