Friesland.blog.nl – binnenkort weer nieuwe updates!

Het is een tijdje rustig geweest op Friesland.blog.nl. Sterker nog, de afgelopen maand hebben jullie geen updates van mij kunnen lezen.

Ik heb daar maar één excuus voor, en dat is dat ik het nogal druk heb gehad en dat is voor mij goed nieuws. Het gaat namelijk goed met mijn onderneming Skriuw. Helaas betekent het wel dat wanneer het goed gaat met Skriuw, ik automatisch minder tijd heb voor Friesland.blog.nl.

Ik wil daar graag verandering in brengen, want ik vind het zonde dat een blog als deze – waar al bijna 1500 berichten op zijn geplaatst – stilstaat. Stilstand is achteruitgang, is het niet?

Achter de schermen ben ik druk bezig met plannen voor Friesland.blog.nl. Zo wil ik dolgraag mijn rubriek ‘10 vragen aan‘ nieuw leven inblazen. Kom je uit Friesland of heb je een duidelijke link met Friesland en wil je zelf eens tien vragen (en dat mag over elk willekeurig onderwerp gaan) beantwoorden? Neem dan contact met me op via [email protected]. Graag zelfs!

Daarnaast wil ik graag frequenter uittips plaatsen. Er gebeurt zo ontzettend veel leuks in Friesland, dat verdient alle aandacht! Organiseer je zelf een evenement ergens in Friesland dat wel wat aandacht kan gebruiken? Neem ook dan contact met me op via [email protected].

Als laatste heb ik de wens om deze blog wat persoonlijker te maken. Als je daar tips voor hebt dan hoor ik het graag.

De komende dagen/weken zal het misschien nog steeds wat rustig zijn op deze blog. Maar geen nood, ik kom binnenkort bij jullie terug en dan hopelijk met zeer frequente updates.

Groetjes,

Johanna Kommerie

p.s. Volg je Friesland.blog.nl al op Instagram? Op Instagram vind je mooie foto’s gemaakt in Friesland, maar ook Instagram Stories, de wat snellere en minder gelikte updates.

Friesland.blog.nl

Lees ook:Friesland.blog.nl op Instagram februari
Lees ook:Fryslân op Instagram, deel 6
Lees ook:Over Friesland.blog.nl
Lees ook:10 vragen aan: Tryntsje Rinkema – gaat een bijzondere muzikale huwelijksreis doen
Lees ook:Welkom op Friesland.blog.nl!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>