Colofon

Friesland.blog.nl is een gezellige blog over Friesland, Bekende Friezen, de Elfstedentocht, evenementen, bezienswaardigheden en zo ongeveer alle andere zaken die gelinkt zijn aan Friesland. (Bijna) dagelijks vindt u hier nieuwe items, met zorg en passie voor u geschreven. Ook vindt u hier handige tips voor als u op vakantie gaat naar Friesland of een dagje uit doet.

Friesland.blog.nl wordt bijgehouden door Johanna Kommerie – Gercama(1989). In 2011 behaalde zij haar diploma Journalistiek en Fotografie op de ROC Friese Poort te Drachten. Na enkele jaren in de regionale journalistiek te hebben gewerkt werkt Johanna tegenwoordig als freelance tekstschrijver / blogger onder de naam Skriuw. Nieuwsgierig naar wat zij voor u zou kunnen betekenen? Neem dan eens een kijkje op haar website.

Bij Blog.nl bv is Johanna actief sinds april 2012. Vanaf april 2012 tot en met december 2014 heeft Johanna geblogd voor Travel.blog.nl. In september 2012 lanceerde zij Friesland.blog.nl. Sinds juni 2015 blogt zij ook voor Shoppen.blog.nl.

Heeft u interesse om een samenwerking aan te gaan met Friesland.blog.nl op het gebied van prijsvragen? Een product of boek dat u graag laat recenseren? Een uitnodiging voor een persevenement? Mail dan naar [email protected]. Ook persberichten, tips en leuke nieuwtjes zijn welkom op dit e-mailadres!

Adverteren?

Wilt u adverteren op (één van) de themablogs van Blog Online? Met Blog Online kunt u een specifieke doelgroep aanspreken of juist een heel breed publiek. Voor meer informatie: telefoon 020 4459931.

De uitgever Blog Online is in juni 2005 begonnen met het uitgeven van themablogs. Inmiddels zijn er meer dan 90 verschillende blogs; dat aantal breidt zich nog steeds uit. Het netwerk trok in maart 2009 ruim 2,2 miljoen bezoekers. En ook dat zijn er iedere maand meer. Blog.nl is hot!