Veel bezoekers voor Wâldrock The Reunion

WâldrockSinds Wâldrock in 2009 ophield te bestaan, regende het klachten van metalliefhebbers die graag hun festival terugwilden in Burgum. Dit bleek niet mogelijk, maar de organisatie van Wâldrock zette samen met een ander groepje metalliefhebbers uit Burgum de schouders onder een nieuw evenement. Wâldrock The Reunion. Heel veel ingrediënten van het Wâldrock van vroeger, maar in een ander jasje. Dus niet een buitenfestival, maar een feest in Sporthal de Westermar. En dus geen ACDC (want: niet meer te betalen), maar de iets kleinere metalbands als Destruction, Holy Moses en Masterplan. Ondanks dat veel mensen klaagden over de opzet van het feest, was het gisteravond lekker druk in de Westermar. Niet uitverkocht, maar gezellig druk. En zo kan Wâldrock The Reunion zomaar het begin zijn van iets nieuws. Wâldrock begon immers ook als een leuk lokaal festivalletje.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook

Lees ook:16 november Wâldrock The Reunion
Lees ook:Europees Kampioenschap Doggy Dancing in Burgum
Lees ook:Frysk Spraakwetter voor Serious Request
Lees ook:Elfstedenmokken van Poiesz op veel plaatsen al uitverkocht
Lees ook:Slachtemarathon 2016 krijgt thema ‘Feest’

1 Reacties // Reageer

One thought on “Veel bezoekers voor Wâldrock The Reunion

  1. Onno

    What????WALDROCK CANCELLED? Dat is klote.. Ik herrinner dat Ik elk jaar wachte voor die festival!!!Ik soon Nu in Australia maar herrinner die concerts als of het gisteren was.. Fear Factory.. Marilyn Manson.. al die goodie bands… hoop dat het poor weer zo zal kunnen zijn! Groeten van “the land down under..

      /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>