Elfstedentocht per MTB

Stand Up Paddle niks voor jou maar wil je toch deze week een elfstedentocht doen? Dan is de MTB-elfstedentocht een optie voor je. De MTB-elfstedentocht gaat vrijdag van start vanaf  Dokkum. De elfstedentocht wordt 2,5 dag over gedaan. Je fietst over onverharde wegen, maar wel door de Friese elfsteden. Het wordt een evenement voor zowel professionele als amateurteams van 2 rijders. 

Aan de MTB-elfstedentocht kunnen maximaal 750 teams van 2 man (of vrouw) aan meedoen. De route van 260 kilometer wordt verdeeld over drie etappes. Er wordt op twee plaatsen overnacht, in de buurt van Stavoren en in Leeuwarden.

Kijk voor meer informatie op www.11steden-mtbmarathon.nl.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook

Lees ook:Elfstedentocht per Stand Up Paddle van start
Lees ook:WinterFiets Elfstedentocht eerste elfstedentocht met Elfstedenhal als startlocatie
Lees ook:Bijzondere routes door Friesland tijdens 11-steden MTB-Xperience
Lees ook:Fietselfstedentocht 2016 foto’s
Lees ook:Inschrijving Stepelfstedentocht van start

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>