Fietselfstedentocht 2016 foto’s

Bij de fietselfstedentocht die traditioneel op Pinkstermaandag gefietst wordt door duizenden deelnemers zijn de eerste deelnemers inmiddels de finish in Bolsward gepasseerd. In totaal doen er vandaag 13.650 fietsers mee aan de Elfstedentocht. De Elfstedentocht heeft een route van totaal 235 kilometer. Verdeeld over 23 groepen fietsen de deelnemers langs de Friese Elf Steden.

Bij mijn vaste stek Sybrandahûs maakte ik een aantal foto’s van de deelnemers aan de Elfstedentocht. (Kijk hier voor de foto’s van vorig jaar)

Wilt u een foto in groot formaat zonder de websitenaam ontvangen via de mail? Dat is mogelijk! Stuur mij dan een mailtje via [email protected], dan stuur ik de foto tegen betaling van €5,- inclusief btw naar u toe.

Vandaag vond eveneens de Elfstedentocht voor motoren en solexen plaats. Aan deze Elfstedentocht doen 3600 motoren en zo’n 100 solexrijders mee.

Volg Friesland.blog.nl ook op TwitterFacebook en Instagram!

 

Lees ook:Luchtmachtdagen in Leeuwarden (+foto’s)
Lees ook:Foto’s wandelelfstedentocht 2016 zaterdag
Lees ook:3400 deelnemers aan Motor Elfstedentocht (+foto’s)
Lees ook:Stand up Paddle-elfstedentocht van start
Lees ook:Elfstedentochtwinnaar ’63 prijkt op nieuwe postzegel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>