WinterFiets Elfstedentocht eerste elfstedentocht met Elfstedenhal als startlocatie

Op zondag 14 februari 2016 wordt de WinterFiets Elfstedentocht georganiseerd. Deze elfstedentocht is de eerste elfstedentocht die de nieuwe Elfstedenhal als start- en finishlocatie heeft, als er tenminste niet eerder een schaatselfstedentocht georganiseerd kan worden.

De voorinschrijving van deze WinterFiets Elfstedentocht is op zondag 15 november aanstaande in de Elfstedenhal. De online inschrijving is een dag later, 16 november om 6.00 uur. Er kunnen maximaal 1500 mensen mee doen aan de elfstedentocht.

Tijdens de voorinschrijving in de Elfstedenhal wordt ook de nieuwe route bekend gemaakt. De route zal meer volgens de klassieke elfstedentochtschaatsroute worden gefietst, voor zover dat mogelijk is.

De tocht wordt georganiseerd door Stichting Friesland Beweegt met de Fietsersbond Fryslân. Meer informatie op www.WinterfietsElfstedentocht.frl

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

De reguliere fietselfstedentocht (2015)

Lees ook:Fietselfstedentocht 2016 foto’s
Lees ook:Elfstedentocht per MTB
Lees ook:Wiebe Idsinga fietst opnieuw de elfstedentocht
Lees ook:Elfstedentocht op 19 februari 2016, al 20.000 mensen meldden zich aan
Lees ook:PVV wil Elfstedentocht en wel op 1 februari 2018

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>