Op laatste bezoekdag ontvangt Animal Inside Out de 60.000e bezoeker

Animal Inside Out, de tentoonstelling in het Natuurmuseum Fryslân waarin het dierenlichaam onder de huid te bekijken is, is vandaag voor het laatst te bezoeken. Het Natuurmuseum behaalde vandaag een fantastische mijlpaal, door de 60.000e bezoeker te mogen verwelkomen. Het was de familie Rieke uit Burgum die als 60.000e naar binnen ging om de tentoonstelling te bekijken. Zij kregen uit handen van directeur Gerk Koopmans onder andere een bos bloemen, een catalogus en een Vriendenabonnement voor 2016.

Met meer dan 60.000 bezoekers is de tentoonstelling Animal Inside Out een ware klapper geworden voor het Natuurmuseum Fryslân. Tijdens de perspresentatie die in september, voorafgaand aan de opening van de tentoonstelling, werd gehouden, vertelde directeur Gerk Koopmans dat hij hoopte op minstens 30.000 bezoekers, het liefst nog iets meer. Veel meer hoopte hij eigenlijk niet op, omdat er dan lange rijen voor het museum zouden ontstaan.

Die lange rijen kwamen er toch, maar zonder dat de bezoekers daar veel hinder van ondervonden. De wachtrijen mochten dan lang zijn, het wachten werd eenmaal binnen meer dan beloond. Zo schrijft ene Laura op de Facebook-pagina van het Natuurmuseum: ‘Een hele mooie en indrukwekkende tentoonstelling! Zelfs als je het idee hebt wel wat van dieren en/of spieren te weten kun je er nog zo veel leren!’ en schrijft ene Esther dat ze de tentoonstelling WAANZINNIG vond.

Alleen vandaag is de tentoonstelling Animal Inside Out nog te bezoeken tot 17.00 uur.

Namens Friesland.blog.nl ben ik in september naar het Natuurmuseum Fryslân geweest voor de perspresentatie. Mijn ervaringen met Animal Inside Out lees je hier.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook! 

 

Lees ook:Al 10.000 bezoekers voor Animal Inside Out
Lees ook:In eerste weekend al 1200 bezoekers voor Animal Inside Out
Lees ook:Al 25.000 bezoekers voor Animal Inside Out in Natuurmuseum Fryslân
Lees ook:Animal Inside Out trekt al 20.000 bezoekers
Lees ook:Fascinerende expositie Animal Inside Out te zien in Natuurmuseum Fryslân

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>