Animal Inside Out trekt al 20.000 bezoekers

Het lijkt er op dat de 30.000 bezoekers waar het Natuurmuseum Fryslân op hoopt voor de tentoonstelling Animal Inside Out met gemak gehaald gaat worden. Op de tentoonstelling kwamen in de eerste maand al 20.000 mensen af. Dat meldt de Leeuwarder Courant. In de herfstvakantie kwamen er dagelijks maar liefst 1500 mensen per dag naar de tentoonstelling. Buiten de herfstvakantie ligt het gemiddelde op 400 bezoekers per dag. Bezoekers komen uit heel Nederland naar Leeuwarden.

Het museum verwacht in november iets minder drukte.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Lees ook:Fries Museum trekt in eerste weken 30.000 bezoekers
Lees ook:Al 10.000 bezoekers voor Animal Inside Out
Lees ook:In eerste weekend al 1200 bezoekers voor Animal Inside Out
Lees ook:Bijna 98.000 bezoekers voor Fries Museum in 2015
Lees ook:Nieuw Fries Museum trekt in eerste weekend 10.000 bezoekers

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>