Al 10.000 bezoekers voor Animal Inside Out

De tentoonstelling Animal Inside Out heeft vandaag haar 10.000e bezoeker mogen verwelkomen. De familie de Jong uit Olst had de eer nummer 10.000, 10.001 en 10.002 te zijn. Van directeur Gerk Koopmans kreeg de familie een feestelijk boeket bloemen uitgereikt. Ook kreeg de familie een Vriendenabonnement op het Natuurmuseum en een catalogus van de tentoonstelling.

Dat er nu al 10.000 bezoekers bij de tentoonstelling zijn geweest is vrij bijzonder. Nog niet eerder trok een expositie in zo’n korte tijd zoveel bezoekers. Animal Inside Out opende op 3 oktober, dus nog geen drie weken geleden, de deuren. Deze week wordt er extra veel drukte verwacht in verband met de herfstvakantie. Alleen vandaag al zijn er tot nu toe negenhonderd bezoekers geweest. De tentoonstelling is nog tot en met 3 januari te zien.

Friesland.blog.nl bracht ook een bezoekje aan Animal Inside Out. Lees het verslag over deze tentoonstelling hier.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Lees ook:In eerste weekend al 1200 bezoekers voor Animal Inside Out
Lees ook:Op laatste bezoekdag ontvangt Animal Inside Out de 60.000e bezoeker
Lees ook:Animal Inside Out trekt al 20.000 bezoekers
Lees ook:Al 25.000 bezoekers voor Animal Inside Out in Natuurmuseum Fryslân
Lees ook:Fascinerende expositie Animal Inside Out te zien in Natuurmuseum Fryslân

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>