Jelle B en Rimke (BZV) maken parodie op ‘Parijs’ voor ‘Praat mar Frysk’

En daar was dan nog een Friese parodie op het nummer ‘Parijs’ van Kenny B! Speciaal voor de campagne ‘Praat mar Frysk’ maakte Jelle B een parodie op het nummer genaamd ‘Praat mar Frysk mei my’. Voor de parodie, die hij zelf ‘Wommels’ noemt, werd een Bekende Friezin opgetrommeld om mee te werken aan de videoclip: Boer Zoekt Vrouw’s Rimke! Rimke kan blijkbaar echter niet zingen, want haar rol blijft beperkt tot het acteren in de videoclip, maar dat doet ze dan ook voortreffelijk. Een verrassende combi!

Jelle B is niet de eerste Bekende Fries die een parodie maakte op de nummer 1-hit ‘Parijs’; De Doelleazen waren hem voor met het nummer ‘Praat Frysk mei my’ en ook de Burgumer Harm van der Meer, ook wel bekend als Dj Du Lac, maakte in samenwerking met Omrop Fryslân een parodie.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Lees ook:Jelle B brengt single uit met talentvolle zangeres Esther Postma
Lees ook:De Doelleazen maken Friese parodie op Kenny B’s Parijs: ‘Praat Frysk mei my’
Lees ook:Friese parodie op Gangnam Style van Psy
Lees ook:Nieuwe nummers en clip van De Doelleazen
Lees ook:Jelle B en Johannes Rypma lipsyncen in het Fries

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>