Nieuwe nummers en clip van De Doelleazen

Het populairste partyduo van Friesland De Doelleazen heeft het afgelopen weekend een aantal nieuwe nummers uitgebracht. Na een muzikaal uitstapje waarin de heren een parodie maakten op Kenny B’s ‘Parijs’ zijn de heren nu weer terug bij waar ze bekend mee geworden zijn: happy hardcore. Dj Syb en Dj Ronald werden in 2009 bekend met hun happy hardcore-versie van Straweltes ‘De mem fan Doutzen’. Later volgden onder andere ‘Strjitlizzer’ fan Bricquebec, ‘Paad werom’ van Piter Wilkens en ‘Lit jim gean’ van Gurbe Douwstra en een flink aantal eigen producties.

De Doelleazen komen nu met maar liefst drie nieuwe nummers: ‘Safier fuort’, ‘Gjin soargen oan de kop’ en ‘Na naa (naaa na naa)’. Deze nummers zijn gratis te downloaden op Zippyshare. Van het nummer ‘Safier fuort’ hebben De Doelleazen ook direct een clip online gezet. Deze ietwat bizarre clip zie je hieronder:

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Lees ook:Review: Nieuw album van De Doelleazen Waldrave
Lees ook:Nieuw nummer van De Doelleazen: Pykevangers
Lees ook:De Doelleazen maken Friese parodie op Kenny B’s Parijs: ‘Praat Frysk mei my’
Lees ook:Popduo Die Twa gaat uit elkaar
Lees ook:Zaterdag première ‘Hé Buorman!’ van Klún en Knoffelhakke

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>