De Doelleazen maken Friese parodie op Kenny B’s Parijs: ‘Praat Frysk mei my’

De Doelleazen

Je kunt niet meer om de nummer 1-hit ‘Parijs’ van Kenny B heen. De hele dag door wordt het nummer gedraaid op de Nederlandse radio. Op het nummer zijn inmiddels al verscheidene parodieën gemaakt; zowel een Amsterdamse, Rotterdamse, Haagse als Marokkaanse versie. Een Friese versie kon natuurlijk niet lang uitblijven en daar zijn de heren van De Doelleazen ingesprongen. De Doelleazen kregen naar eigen zeggen verscheidene verzoeken van mensen die vonden dat zij een parodie moesten maken op het nummer, en daar gaven zij dan ook gehoor aan. Vanavond lanceerden zij hun parodie ‘Praat Frysk mei my’ op Youtube. Voor de verandering eens geen elektronische muziek zoals we van de heren gewend zijn, maar een prachtig gevoelig nummer, geheel in Kenny B-stijl.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Lees ook:Jelle B en Rimke (BZV) maken parodie op ‘Parijs’ voor ‘Praat mar Frysk’
Lees ook:Nieuwe nummers en clip van De Doelleazen
Lees ook:Nieuw nummer van De Doelleazen: Pykevangers
Lees ook:Jelle B brengt single uit met talentvolle zangeres Esther Postma
Lees ook:Review: Nieuw album van De Doelleazen Waldrave

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>