Jelle B en Johannes Rypma lipsyncen in het Fries

Ken je het populaire Amerikaanse tv-programma Lip Sync Battle? In dit programma, dat ooit een onderdeel was van Jimmy Fallon’s The Tonight Show, playbacken bekende artiesten bekende nummers. Dit playbacken nemen ze behoorlijk serieus, wat leidt tot hilarische televisie. Onlangs postte tv-host Jimmy Fallon een filmpje waarin hij te zien is met Ariana Grande, waarin ze in een heel gesprek het ‘lipsyncen’ verwerken. Dit grappige filmpje leidde tot verschillende parodieën, onder andere van radio-dj Giel Beelen. Wat hij kan, kunnen wij ook, moeten Jelle B en Johannes Rypma gedacht hebben. De twee uit Friesland afkomstige zangers plaatsten vandaag een filmpje online waarin zij samen ‘lipsyncen’, maar dan puur met Friestalige nummers. Hoe dat er uitziet? Wel, zo:

De ‘lipsync’ van Jelle B en Johannes Rypma is op Facebook al enorm populair. In slechts enkele uren tijd werd het filmpje al meer dan duizend keer gedeeld en al bijna 100.000 keer bekeken.

Volg Friesland.blog.nl ook op TwitterFacebook en Instagram!

Lees ook:Album van Johannes Rypma nu te koop
Lees ook:Johannes Rypma gaat de jungle in
Lees ook:Johannes Rypma maakt eerbetoon aan vriend
Lees ook:Johannes Rypma op Aaipop met Greenday-covers
Lees ook:Johannes Rypma prijkt op cover L’Homo

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>