Popduo Die Twa gaat uit elkaar

Bron: Clip Youtube ‘Asto mar by my bist’

Het Friese popduo Die Twa, bestaande uit Krijn en Jacob Dijkstra, maakte vandaag in het radioprogramma ‘Geert yn de Middei’ van Omrop Fryslân bekend er mee op te houden. Op hun Facebook-pagina kwamen ze met een uitgebreide verklaring. Na 12 jaar is er besloten om op te houden aan het einde van 2015.

Krijn en Jacob begonnen als een stemmingsformatie voor feesten en partijen. Zij groeiden uit tot een popformatie met regionale naamsbekendheid en enkele landelijke successen met singles als ‘Asto mar by my bist’, ‘Fûgels’  en ‘Famke fan myn dreamen’ in de Top100.

Het aantal optredens van de heren volgden elkaar nog steeds in rap tempo op, maar bij Krijn en Jacob groeide de behoefte om iets anders te gaan doen.

Die Twa stopt niet per direct met optreden, maar gaat pas aan het einde van 2015 uit elkaar. Gedurende 2015 zullen de heren nog met een aantal spectaculaire acties komen, en wordt er in december een spetterend slotconcert gehouden.

Friesland.blog.nl is ook te volgen op Twitter en Facebook!

Lees ook:Nieuwe nummers en clip van De Doelleazen
Lees ook:Popduo Die Twa bestolen van aanhanger
Lees ook:Friesch Dagblad enige Nederlandse krant met groeiend aantal abonnees
Lees ook:Friese vlag op voorpagina Italiaanse krant na rellen Feyenoord-fans
Lees ook:Supporters hopen op 1 aprilgrap; Dwight Lodeweges vertrekt naar S.C. Heerenveen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>