Supporters hopen op 1 aprilgrap; Dwight Lodeweges vertrekt naar S.C. Heerenveen

Vandaag kondigde trainer Dwight Lodeweges van S.C. Cambuur aan aan het einde van het seizoen te vertrekken naar de absolute rivaal S.C. Heerenveen. De commentaren die in de uren daarop volgden waren niet van de lucht. De beide supportersclubs van Cambuur lieten op hun websites beide al weten op z’n zachtst gezegd niet blij te zijn met dit besluit.

Onder de kop ‘Lodeweges rot op!’ liet Cambuur Culture het volgende weten:

‘Vandaag is bekend geworden dat Dwight Lodeweges aan het eind van dit seizoen de overstap maakt naar dkv. Supportersclub Cambuur Culture vraagt zich af hoe een trainer deze beslissing kan maken. Zeker in deze belangrijke fase van de competitie. Het kan niet anders dan dat deze beslissing negatieve effecten heeft op de prestaties van ons team. Dit is onvergeeflijk.

De verhoudingen zijn wat ons betreft definitief verstoord. Wij dringen er dan ook stevig op aan dat de BVO de heer Lodeweges per direct op non-actief zet. Dit om de negatieve effecten op club, teamspirit en sfeer zoveel mogelijk te beperken.

Lodeweges rot op!
STAND UP FOR THE CULTURE!’

Op sociale media wordt  ondertussen nog druk gespeculeerd over of de overstap van Lodeweges niet een 1 aprilgrap is. Mocht dat het geval zijn dan is het wel een goed georganiseerde grap (ook S.C. Heerenveen meldt de komst van Lodeweges), maar niet één die in de smaak valt bij de supporters van Cambuur.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook

Lees ook:Cambuur gaat aangifte doen tegen relschoppers
Lees ook:Dwight Lodeweges stapt op bij SC Heerenveen
Lees ook:Henk de Jong tekent contract als hoofdtrainer bij Cambuur
Lees ook:Foppe in ieder geval tot de kerst bij s.c. Heerenveen
Lees ook:Voltallige bestuur sc Heerenveen stapt op

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>