Friesch Dagblad enige Nederlandse krant met groeiend aantal abonnees

In krantenland is er al jaren sprake van een flinke terugloop in het aantal betalende abonnees. Het Friesch Dagblad heeft als enige krant in Nederland opnieuw het voor elkaar gekregen om een stijging in het aantal abonnees te noteren. Aan het einde van het eerste kwartaal had de krant iets meer dan 14.000 betalende lezers. Dat is 2,6% meer dan vorig jaar. Ook wanneer je kijkt naar het einde van vorig jaar is de krant gegroeid in het aantal abonnees, met iets minder dan 1,1%. Dit blijkt uit cijfers van oplage-instituur HOI. Andere kranten moesten soms flink inleveren in het aantal abonnees. NRC.Next is met 29,6% het meest in oplage gedaald.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

 

 

Lees ook:FD en LC vanaf vandaag ochtendkranten
Lees ook:Friesch Dagblad voor 1 euro verkocht aan NDC
Lees ook:Ferwerderadiel veiligste gemeente van Friesland
Lees ook:Gemeente Leeuwarden minst veilig van Friesland
Lees ook:Meer Friezen met geslachtsziektes

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>