Evenement: Grote Verkoopdag in kringloopwinkel De Lichtpuntloods in Kollumerzwaag

Wie houdt van kringloopwinkels kan in Friesland zich flink uitleven. Het aanbod aan kringloopwinkels is groot en er worden geregeld leuke evenementen georganiseerd in deze kringloopwinkels. Eén van mijn favoriete kringloopzaken is De Lichtpuntloods in Kollumerzwaag. In deze loods, die in totaal 3400 vierkante meter groot is, wordt ieder halfjaar een Grote Verkoopdag georganiseerd, en op 5 maart aanstaande is het weer zover. Op deze dag worden de krenten uit de pap aangeboden. In de weken en maanden voorafgaand aan de grote verkoop worden bijzondere items achteruit gehouden zodat deze tijdens de grote verkoop aangeboden kunnen worden.

In De Lichtpuntloods is een grote collectie (antieke kasten, tafels en stoelen, bankstellen, gereedschap, kleingoed, elektronica, kleding, schoenen, bedden en boeken. Daarnaast zijn er de hele dag verlotingen bij het draaiend rad, is er heerlijke erwtensoep of andere diverse maaltijden. Voor de kinderen is er een springkussen.

De opbrengst van de Grote Verkoopdag is bestemd voor de opvangboerderij van Het Lichtpunt waar mensen die tussen wal en schip dreigen te raken worden opgevangen. In de opvangboerderij worden al veertig jaar mensen opgevangen, en de opbrengst van de verkoop van De Lichtpuntloods gaat ook al zo lang deze kringloopzaak bestaat naar dit goede doel.

De loods is op zaterdag 5 maart geopend van 9.00 tot 16.00 uur. Het adres is Harm Smidswei 6, 9298 RD Kollumerzwaag.

Meer informatie over het werk van Het Lichtpunt is te vinden op www.lichtpuntloods.nl of www.lichtpuntinfo.nl.

Volg Friesland.blog.nl ook op TwitterFacebook en Instagram!

Lees ook:Grote Verkoop in Lichtpuntloods druk bezocht
Lees ook:‘Grote verkoping’ in Lichtpuntloods Kollumerzwaag
Lees ook:Wrotrun Kollumerzwaag met recordaantal deelnemers
Lees ook:Meer dan 11.000 kinderen in Friesland verkopen Kinderpostzegels
Lees ook:Bijna 500 deelnemers bij Wrotrun Kollumerzwaag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>