Wrotrun Kollumerzwaag met recordaantal deelnemers

In Kollumerzwaag wordt ieder jaar op Koninginnedag de Wrotrun gehouden, een survivaltocht van 7 kilometer door het dorp, met in totaal 26 hindernissen. In totaal namen er meer dan vierhonderd mensen deel aan de tocht, vorig jaar waren dat er minder dan 300. Er was een zware run, voor de wat meer geoefende survivallers, en een lichtere run, voor de mensen die recreatief mee wilden doen. Het parcours was niet te doen zonder een nat pak te behalen, tot grote vreugde van de massaal op komen draven toeschouwers. Voor de inwoners van Kollumerzwaag de vraag om uit te kijken naar een trouwring met de naam Jikke erin. Zie onderstaande berichtje op Twitter.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook

 

Lees ook:Bijna 500 deelnemers bij Wrotrun Kollumerzwaag
Lees ook:Evenement: Grote Verkoopdag in kringloopwinkel De Lichtpuntloods in Kollumerzwaag
Lees ook:Grote Verkoop in Lichtpuntloods druk bezocht
Lees ook:Brainstormen over promotie Lauwersmeergebied levert veel ideeën op
Lees ook:‘Grote verkoping’ in Lichtpuntloods Kollumerzwaag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>