Bijna 500 deelnemers bij Wrotrun Kollumerzwaag

Archiefbeeld 2014

Niks geen vrijmarkt voor de inwoners van Kollumerzwaag op Koningsdag. Nee, als zij al op koopjes gaan jagen dan is dit maar eventjes in één van de naburige plaatsen, maar daarna wordt traditioneel de Wrotrun georganiseerd. De Wrotrun is een survivaltocht door Kollumerzwaag welke met name bedoeld is voor recreanten, al is er ook een wedstrijdrun. Dit jaar deden er bijna vijfhonderd mensen mee aan deze survivalrun die ongeveer zeven kilometer lang is. Wim van der Graaff wist vandaag de snelste tijd neer te zetten: 47:15. Bij de dames was het Lenneke van der Heide die als eerste over de finish kwam. Zij zette een tijd neer van 52:17.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook

Lees ook:Wrotrun Kollumerzwaag kon rekenen op 350 deelnemers + foto’s
Lees ook:Loodzware Biddle Survivalrun in Kootstertille
Lees ook:Wrotrun Kollumerzwaag met recordaantal deelnemers
Lees ook:Wereldrecord voor Sven Kramer op 5000 meter
Lees ook:Sven Kramer vestigt baanrecord in Heerenveen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>