Grote Verkoop in Lichtpuntloods druk bezocht

Eén keer per halfjaar organiseert kringloopwinkel de Lichtpuntloods in Kollumerzwaag de Grote Verkoop. Tijdens deze dag worden unieke items verkocht – zo zagen wij onder andere twee opgezette krokodillen staan -, is er live muziek, een draaiend rad waar je allerlei prijsjes kunt winnen en ook met name de snert en de kapucijners vinden deze dag traditioneel gretig aftrek. De opbrengst is net als alle andere dagen dat de kringloopzaak geopend is bestemd voor de opvangboerderij Het Lichtpunt in Kollumerzwaag. Hier worden al meer dan 35 jaar mensen opgevangen die tussen wal en schip zijn geraakt. De Grote Verkoop van vandaag werd weer druk bezocht. Honderden mensen bezochten de Grote Verkoop die traditioneel een flink bedrag oplevert voor de opvangboerderij.


Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Lees ook:Evenement: Grote Verkoopdag in kringloopwinkel De Lichtpuntloods in Kollumerzwaag
Lees ook:‘Grote verkoping’ in Lichtpuntloods Kollumerzwaag
Lees ook:Wrotrun Kollumerzwaag met recordaantal deelnemers
Lees ook:Bijna 500 deelnemers bij Wrotrun Kollumerzwaag
Lees ook:Tweeduizend bezoekers bij dienst in Veenkloosterbos

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>