Jelle B doet mee aan The Voice of Holland

Jelle Broersma, beter bekend als Jelle B, doet mee met The Voice of Holland. Komende vrijdag is hij te zien op RTL4. De vrolijke zanger uit Dokkum, tegenwoordig wonend in Wytgaard, liet dit gisteren weten in het programma Noardewyn op Omrop Fryslân. Daarnaast plaatste Jelle een veelbelovende foto op Twitter van zijn blind audition.

Jelle B is misschien wel de grootste artiest van Friesland. Met meer dan 200 optredens per jaar entertaint hij al jaren een enorm publiek, maar zijn echte doorbraak bleef tot op heden altijd uit. Wie weet is The Voice of Holland net dat stapje dat deze rasartiest nodig heeft, we zullen het zien! Ik zit in ieder geval tot en met de finale weer aan de buis gekluisterd!

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Lees ook:Jelle B presenteert nieuwe single: Simpel
Lees ook:The Voice of Holland-avontuur eindigt voor Jelle B bij blind audition
Lees ook:Nieuwe single van Jelle B: Alles dat ben jij
Lees ook:Best bekeken posts Friesland.blog.nl 2013
Lees ook:Filmpje: Liveshow The Voice of Holland – Gerrie met That Power

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>