Best bekeken posts Friesland.blog.nl 2013

Er is bijna weer een jaar achter de rug. De tijd van terugkijken is begonnen, zo ook hier op Friesland.blog.nl. Wat waren de best bekeken blogitems op deze blog? Nou, daar kan ik duidelijk over zijn: Gerrie Dantuma scoorde enorm op deze website! Van de top 10 best bekeken items komt Gerrie er maar liefst vijf keer in voor. Daarnaast deed ook Lutz Jacobi behoorlijk wat stof opwaaien… In totaal kwamen er ruim 72.000 unieke bezoekers naar de website, goed voor bijna 98.000 pageviews. Bekijk de best bekeken items hieronder:

Gerrie Dantuma door naar halve finale The Voice of Holland

Gerrie Dantuma door naar volgende ronde The Voice of Holland

Programma Befrijdingsfestival Leeuwarden

Gerrie Dantuma finalist in The Voice of Holland

Lutz Jacobi legt eed af in het Fries

Caroline Tensen stelt droomhuwelijk op Vlieland uit

Johannes Rypma prijkt op cover L’Homo

Publiek kiest massaal voor Gerrie Dantuma in The Voice of Holland

Berenloop Terschelling afgelast

Gerrie Dantuma van podium gevallen

Naast de posts die goed bekeken werden waren er ook nog blogposts waar flink op gereageerd werd. De meeste reacties kwamen er op het artikel Leeuwarden helpt getroffenen brand #058helpt, op de tweede plaats staat Lutz Jacobi legt eed af in het Fries.

Vanaf deze zijde wil ik een ieder die het afgelopen jaar Friesland.blog.nl bezocht heeft bedanken. Ik hoop volgend jaar jullie terug te zien op deze blog, en ik wens een ieder alvast een heel goede jaarwisseling!

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook

Lees ook:Auditie Gerrie Dantuma meer dan 100.000 keer bekeken
Lees ook:Filmpje: Liveshow The Voice of Holland – Gerrie met That Power
Lees ook:Uit Friesland alleen Gerrie Dantuma naar de liveshows
Lees ook:Charly Luske enthousiast over Gerrie Dantuma
Lees ook:Vrijdag in The Battle: Gerrie Dantuma

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>