Filmpje: Liveshow The Voice of Holland – Gerrie met That Power

Wat was ze goed gisteren! Gerrie Dantuma, door het publiek verder gestemd naar de volgende ronde van The Voice of Holland, zong ‘That Power’ van Wil.I.Am en Justin Bieber vol overgave. Een nummer waarvan je in eerste instantie niet zou zeggen dat het goed bij haar zou passen, maar hebben we dit seizoen van The Voice of Holland Gerrie niet al meer nummers horen zingen waarvan je in eerste instantie dacht: huh?

Momenteel is het nummer ‘That Power’ in de uitvoering van Gerrie Dantuma te downloaden in iTunes. Niet geheel onbelangrijk om te doen, want elke download van het nummer staat voor twee stemmen in de volgende ronde van The Voice of Holland. Eerst even beluisteren wat je eigenlijk in huis haalt? Hier is het filmpje van de liveshows van gisteren.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook

Lees ook:Publiek kiest massaal voor Gerrie Dantuma in The Voice of Holland
Lees ook:Auditie Gerrie Dantuma meer dan 100.000 keer bekeken
Lees ook:Gerrie Dantuma door naar volgende ronde The Voice of Holland
Lees ook:The Voice-finalisten op promotour langs media
Lees ook:Best bekeken posts Friesland.blog.nl 2013

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>