SUP-elfstedentocht gaat morgen van start

Wel eens gehoord van Stand Up Paddle? Deze watersport groeit in razendsnel tempo. Op een grote surfplank peddel je door de grachten van Amsterdam, over meren en sloten, en zo ook langs de Friese Elfsteden. Morgen begint de SUP 11-citytour, de elfstedentocht per plank. Initiatiefnemer van dit evenement is Anne-Marie Reichman, professioneel windsurfer en enthousiaste SUP’er. Het is de vijfde keer dat zij de SUP 11-citytour organiseert. Voor de elfstedentocht komen mensen van over de hele wereld naar Friesland om de 220 kilometer al peddelend af te leggen. Van Spanjaarden tot Noren en van Canadezen tot Zweden. Anne-Marie Reichman, zelf afkomstig uit Friesland, woont al een flinke tijd op Hawaii en van daaruit heeft zij mensen op de hele wereld enthousiast weten te maken voor deze elfstedentocht.

De SUP 11-citytour begint morgen, en zal zaterdag rond 15.30 finishen in Dokkum, waar op dat moment de Admiraliteitsdagen in volle gang zijn.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook

Lees ook:Volgende week: zevende editie SUP 11-Citytour
Lees ook:Elfstedentocht SUPpers finishen in Dokkum
Lees ook:Stand up Paddle-elfstedentocht van start
Lees ook:Elfstedentocht per Stand Up Paddle van start
Lees ook:Doetip: Ga eens Stand Up Paddlen in Sneek

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>