Elfstedentocht SUPpers finishen in Dokkum

De deelnemers aan de Stand Up Paddle 11-Citytour zijn vanmiddag gefinisht in Dokkum. De afgelopen dagen waren mensen uit de hele wereld naar Friesland gekomen om mee te doen aan de Stand Up Paddle elfstedentocht, initiatief van Anne Marie Reichman. Vanmiddag finishten de deelnemers in Dokkum, nadat zij vanaf woensdag op het board hadden gestaan.

Deelnemers aan de elfstedentocht kwamen uit de Verenigde Staten, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Spanje, Frankrijk, Noorwegen, Turkije, Canada, Oostenrijk, Zweden, Australië en Nederland.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook

Lees ook:Jasper van Overbeek peddelt elfstedentocht
Lees ook:Stand up Paddle-elfstedentocht van start
Lees ook:De Ronde van Spanje in Sneek en Dokkum
Lees ook:Elfstedentocht op step start vannacht 00.00
Lees ook:Elfstedentocht per MTB

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Elfstedentocht SUPpers finishen in Dokkum

 1. Willy

  Goede middag. Gisteren heb ik met fam. een boottocht gemaakt vanaf de ” Grote Wielen ” door Leeuwarden. Daarbij kwamen we verschillende paddles tegen en heb ik foto’s gemaakt. Ik heb gekeken of jullie ook op facebook zitten maar ik kan het niet vinden. Toch lijkt het me leuk voor de betroffenen om mijn foto’s ergens te kunnen plaatsen. Kunt u me daarbij helpen ?

  Willy de Bruin.

    /  
 2. Johanna Gercama Auteur

  Hallo Willy,

  Wat leuk dat u de peddelaars ook bent tegengekomen! Ik heb even gezocht en vond op Facebook deze pagina: https://www.facebook.com/sup11citytour?fref=ts
  Waarschijnlijk kunt u daar uw foto’s wel op kwijt!

    /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>