Jasper van Overbeek peddelt elfstedentocht

Jasper van Overbeek uit Zwolle heeft gisteren de elfstedentocht al ‘stand-up-paddlend’ volbracht. De van oorspong Bolswarder deed 38 uur over de tocht te water. Van Overbeek was na afloop van de tocht volgens Omrop Fryslân, compleet kapot. Het is voor het eerst dat iemand de elfstedentocht in een keer gepeddeld heeft. Van Overbeek doet nog maar anderhalf jaar aan stand-up-paddle.

In september van het afgelopen jaar werd de elfstedentocht ‘Stand-up-paddle’ georganiseerd. Toen deden deelnemers uit Hawaï, Amerika, Spanje, Frankrijk, Noorwegen, Denemarken, Australië en Nieuw-Zeeland mee aan de elfstedentocht. Deze deelnemers mochten er vijf dagen over doen.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

 

Lees ook:Stand up Paddle-elfstedentocht van start
Lees ook:Elfstedentocht SUPpers finishen in Dokkum
Lees ook:De Ronde van Spanje in Sneek en Dokkum
Lees ook:Zesde Porsche-Elfstedentocht op 20 september
Lees ook:Elfstedentocht op step start vannacht 00.00

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>