Tv-serie in de maak gebaseerd op gangsterduo

kro-ncrvHet lijkt mij iets teveel eer voor het duo dat vorig jaar bekend kwam te staan als de Nederlandse ‘Bonnie en Clyde’, Antonio Marcos van der P. (opgegroeid in Harkema) en Enise B, maar er komt een heuse dramaserie genaamd ‘Catch’ op tv, gebaseerd op dit duo. Dat meldt het Algemeen Dagblad. Vanaf januari 2016 zal Catch te zien zijn bij KRO-NCRV. De opnames voor de tiendelige serie gaan vandaag van start. De serie, met in de hoofdrollen Robert de Hoog en Sallie Harmsen, is ‘losjes’ geïnspireerd op het gangsterduo die vorig jaar een rooftocht door Nederland en Duitsland maakte en daarom mensen gijzelden, ontvoerden en neerschoten.

In Catch gaat het om een liefdeskoppel dat inbraken pleegt, auto’s steelt, mensen gijzelt en zware mishandelingen pleegt. Anders dan bij het ‘echte’ gangsterduo is er in de serie Catch een rol weggelegd voor een cameraman van een lokale omroep die tegen zijn wil in in dit verhaal wordt meegezogen. Deze rol wordt gespeeld door Maarten Heijmans.

Bijzonder aan de serie wordt de filmstijl waarin de serie wordt opgenomen. Dit doet denken aan The Blair Witch Project.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Lees ook:Eisen van 16 en 14 jaar tegen gangsterduo
Lees ook:RTV NOF in de prijzen bij OLON Lokale Omroep Awards 2015
Lees ook:Wrotrun Kollumerzwaag met recordaantal deelnemers
Lees ook:Omrop Fryslân definitief niet meer zelfstandig
Lees ook:Al meer dan 2000 handtekeningen voor Omrop Fryslân

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>