RTV NOF in de prijzen bij OLON Lokale Omroep Awards 2015

rtvnof_logoDe lokale omroep van de gemeenten Dongeradeel, Dantumadiel en Kollumerland c.a. RTV NOF heeft vanmiddag bij de OLON Lokale Omroep Awards 2015 de prijs in de wacht weten te slepen in de categorie ‘Crossmediaal’. De omroep kreeg de prijs voor de verslaglegging rondom ziekenhuis De Sionsberg in Dokkum.

Een vakjury met daarin Toine van Peperstraten, Bart Jan Cune en Jeroen van Overbeek bepaalde de prijswinnaars van de OLON Awards. Zij lieten in het juryrapport weten dat zij RTV NOF als een omroep zien die midden in de samenleving staat. De uitzending van de presentatie van de plannen van de medische staf van het kleinste ziekenhuis van Nederland in theater Sense en daarna de 13-uur durende cross-mediale live-uitzending van de Sionsbergdag gaven de doorslag voor het winnen van de vakprijs. In het juryrapport roemde de jury de omroep vanwege haar actieve manier van contact maken met publiek en betrokkenen. ‘De streekomroep voor Dongeradeel, Dantumadiel en Kollumerland dient met haar aanpak als een voorbeeld voor andere (kleine) lokale omroepen in Nederland’.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Lees ook:Nij Smellinghe op derde plaats in AD Ziekenhuis top 100
Lees ook:Johanna met Miljoenenjacht-actie genomineerd voor De Beste Social Awards
Lees ook:Nominaties Friese Pop Awards bekendgemaakt
Lees ook:Twee straten in Leeuwarden genomineerd voor NLstreets Awards
Lees ook:Buurtvereniging De Bining wint Gondelvaart op Wielen Drogeham

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>