Organisatie Crazy Colorrun stelt leverancier poeder aansprakelijk voor haarproblemen

Wie gistermiddag meedeed met de Crazy Colorrun in Leeuwarden zal zich deze middag nog lang blijven herinneren. Veel deelnemers kregen namelijk na afloop van de run de kleuren die door de gekleurde poeders in hun haren waren achtergebleven er niet meer uit. Verschillende deelnemers klaagden na afloop van de run op de Facebook-pagina van het evenement, tot grote hilariteit van overige bezoekers aan deze pagina. De organisatie van de Crazy Colorrun trok zich de klachten echter wel aan. In een officiële reactie lieten zij weten het betreurenswaardig te vinden dat de run niet op alle vlakken voldeed aan de wensen van de bezoekers. ‘Je kunt je voorstellen dat wij hier ook ontzettend van balen, garantie over 100% uitwasbaarheid geven we niet maar afwasbaar moet het zeker zijn!’ Vervolgens laat de organisatie weten de leverancier van de poeder Holi-King formeel aansprakelijk te stellen voor de schade. ’Onze leverancier Holi-King hebben wij heden avond formeel aansprakelijk gesteld en deze neemt de aansprakelijkheid op zich!!!’

In het verleden nooit problemen

De organisatie van de Crazy Colorrun stelt verder dat het poeder dat gebruikt wordt bij de run extern wordt ingekocht en dat dit in het verleden nooit problemen heeft opgeleverd. De organisatie heeft per direct besloten om deze poeders in het assortiment te vervangen.

‘Wij lopen niet weg voor onze verantwoordelijkheden’

Wie schade heeft geleden wordt verzocht zich te melden via het contactformulier op de website van de Colorrun. Aan de hand van de klacht zal beoordeeld worden of de klacht conform de algemene voorwaarden gegrond is. ‘Wij lopen niet weg voor onze verantwoordelijkheden en willen er altijd iets moois van maken, in voor en tegenspoed’, zo besluit de organisatie haar officiële reactie.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Lees ook:Organisatie Crazy Colorrun Leeuwarden reageert op klachten over verf
Lees ook:Deelnemers Crazy Colorrun Leeuwarden krijgen verf niet uit hun haar
Lees ook:Nog kaarten beschikbaar voor Crazy Colorrun Leeuwarden
Lees ook:Kritiek op Albert Heijn Drachten vanwege levende hamsters in draaideur
Lees ook:Bijna 98.000 bezoekers voor Fries Museum in 2015

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>