Nog kaarten beschikbaar voor Crazy Colorrun Leeuwarden

De hype van de ColorRun is nog lang niet voorbij, sterker nog, ik heb het idee dat het hoogtepunt van de vrolijke loopfestijnen nog moet gaan komen. Aankomende zondag (28 juni) is Leeuwarden aan de beurt voor de Crazy Colorrun. Vijf kilometer rennen met honderden vrolijke mensen waarbij je als vrolijk gekleurde hardloper over de finish gaat. Niet alleen maar het rood van je bezwete gezicht, maar alle kleuren van de regenboog in poedervorm op je lijf. Alsof dat niet vrolijkheid genoeg is wordt er na afloop de Colorsensation gehouden, een spetterend eindfeest.

Wie meedoet aan de Crazy Colorrun krijgt een startpakket, die op te halen is vanaf vandaag 10.00 uur tot en met zaterdag 27 juni 17.00 uur bij Run2Day in Leeuwarden. In dit startpakket zit een t-shirt (is tevens je startbewijs), je startnummer, een zonnebril, een zweetbandje en je deelnamebewijs aan de run en de party. Een zakje gekleurd poeder voor het gezamenlijke poedermoment krijg je zodra je over de finish komt.

Voor kinderen is er de Kidsrun, een loop van 2,5 kilometer.

Het terrein bij Doarpshus De Bining Leeuwarden/Hempens gaat open om 13.00 uur, de run gaat van start om 14.30 uur. Er zijn nog kaarten verkrijgbaar voor het kleurrijke loopfestijn. Kijk voor tickets en meer informatie op Colorsensation.nl.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Lees ook:Organisatie Crazy Colorrun stelt leverancier poeder aansprakelijk voor haarproblemen
Lees ook:Deelnemers Crazy Colorrun Leeuwarden krijgen verf niet uit hun haar
Lees ook:Organisatie Crazy Colorrun Leeuwarden reageert op klachten over verf
Lees ook:Eenmalig en uniek: halve marathon en andere sporten op De Centrale As
Lees ook:Elfstedentocht per Stand Up Paddle van start

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>