Organisatie Crazy Colorrun Leeuwarden reageert op klachten over verf

De organisatie van de Crazy Colorrun in Leeuwarden heeft gereageerd op de vele klachten die via de Facebook-pagina van de organisatie zijn binnengekomen. Veel deelnemers klagen over het feit dat de kleurpoeder met geen mogelijkheid uit de haren te wassen is, zelfs niet na het gebruik van hardnekkigere schoonmaakmiddelen. De organisatie laat weten dat het vanzelfsprekend niet de bedoeling is dat sommige mensen ongewild langer dan één dag een ‘gekleurde paradijsvogel’ zijn. Na het eerste bericht heeft de organisatie direct contact opgenomen met de leverancier van de gekleurde poeders. ‘We hebben in het verleden nimmer problemen gehad en willen graag weten wat er anders aan is. We dienen dit even af te wachten en houden jullie op de hoogte hiervan. Voor overige vragen kun je gebruik maken van het contactformulier op de website’, laat de organisatie weten. Wordt ongetwijfeld vervolgd…

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Lees ook:Organisatie Crazy Colorrun stelt leverancier poeder aansprakelijk voor haarproblemen
Lees ook:Deelnemers Crazy Colorrun Leeuwarden krijgen verf niet uit hun haar
Lees ook:Extra Slachtemarathon in 2018
Lees ook:De IJshal Leeuwarden gaat weer open
Lees ook:Meerdere ongelukken door extreme gladheid in Friesland

1 Reacties // Reageer

One thought on “Organisatie Crazy Colorrun Leeuwarden reageert op klachten over verf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>