Fryslân op Instagram, deel 1

Sinds begin januari heb ik een nieuwe baan waarbij ik met regelmaat door Noordoost Fryslân rijdt. Ik kom geregeld prachtige natuurgebieden voorbij, mooie zonsondergangen of andere leuke taferelen. Hier wil ik jullie voortaan van mee laten genieten door elke zaterdag een Instagramfoto van de afgelopen week te plaatsen die ik heb gemaakt onderweg. Mij volgen op Instagram mag natuurlijk ook, dan hoef je niet te wachten totdat het zaterdag is. Klik daarvoor hier. De eerste foto die ik jullie wil laten zien maakte ik vanmiddag vlakbij Readtsjerk. We mogen dan misschien wel genoeg hebben van het sombere weer, een goede wolkpartij is niet lelijk! Ik hoop dat jullie van deze nieuwe rubriek gaan genieten, mijn plan is om met de tijd ook gebieden buiten Noordoost Fryslân hierbij te betrekken.  Ik hoor het graag als er tips of suggesties zijn!

Lees ook:Fryslân op Instagram, Prikkebosk
Lees ook:Fryslân op Instagram, deel 8
Lees ook:Fryslân op Instagram, deel 5
Lees ook:Fryslân op Instagram, deel 2
Lees ook:Fryslân op Instagram, deel 3

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>