Technische storing Vitens: geen water in groot deel Noordoost Friesland

In grote delen van Noordoost Friesland melden mensen op Twitter dat er geen water uit de kranen komt. De eerste meldingen dateren van 20.55 uur zondagavond. Meldingen komen overal uit Noordoost Friesland vandaan, onder andere Damwâld, Dokkum, Nes, Burdaard, Brantgum, Metslawier, Feanwâlden, Gytsjerk, Anjum, Oosternijkerk, Mûnein en Holwerd zitten zonder water. Vitens was lange tijd niet bereikbaar via de storinglijn. Vitens meldde even voor 21.30 uur via Twitter dat er sprake is van een technische storing en dat er hard wordt gewerkt aan een oplossing.

UPDATE: In Damwâld is er sinds 21.34 weer water.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Lees ook:3000 huishoudens zonder water
Lees ook:Drachtsterplein wordt veiliger bevonden
Lees ook:Drie grafkisten gevonden bij werkzaamheden Vitens in Dokkum
Lees ook:Illegale containerreinigers zetten burgers af
Lees ook:Gladheid nog niet voorbij in Friesland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>