Aanmelding voor negen kilometer lange handelsroute op Centrale As nu open

De Centrale As moet over een paar maanden klaar zijn. Wanneer het zover is worden er eenmalige en unieke festiviteiten georganiseerd om te vieren dat deze weg van Nijega (Smallingerland) naar Dokkum klaar is onder de naam ‘Foarút oer de as’. Zo is er onder andere op 24 september Sport op de As. Nog een bijzonder evenement is ‘Foarút oer de as mei de handel’. Op 1 oktober van 10.00 tot 16.00 uur is De Centrale As van knooppunt Feanwâlden tot het knooppunt Sumar het terrein van ondernemers waarbij zij laten zien wat ondernemend Noordoost Fryslân elkaar, maar ook de rest van Fryslân te bieden heeft.

De handelsroute voor ondernemers uit Noordoost Fryslân is maar liefst negen kilometer lang. Op deze route zullen er bedrijfspromoties zijn, een braderie, een rommelmarkt, demonstraties, alternatieve voertuigen, muziek en theater. Ook worden er activiteiten voor kinderen gehouden.

De aanmelding voor ‘Foarút oer de as mei de handel’ is vandaag geopend. Bedrijven kunnen zich vanaf nu aanmelden op de website www.foarutmeidehandel.frl. Ook voor de rommelmarkt, braderie en andere programmaonderdelen kun je je nu aanmelden.

Volg Friesland.blog.nl ook op TwitterFacebook en Instagram!

Lees ook:Pinkstermarkt Buitenpost gezellig druk
Lees ook:De Centrale As waarschijnlijk pas jaar later klaar
Lees ook:Route oude legervoertuigen 5 mei in Noordoost Friesland
Lees ook:Love Fryslân-letters gevonden in Easterein
Lees ook:Kennedymars Fryslân dit jaar over nieuwe route

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>