Foto’s wandelelfstedentocht 2016 zaterdag

Foto’s wandelelfstedentocht! In alle vroegte kwamen vanochtend honderden wandelaars langs ons huis in Damwâld. Toen ik doorkreeg dat de wandelaars van de wandelelfstedentocht in aantocht waren schoot ik direct uit bed om vanuit de tuin foto’s te maken van de wandelaars. Nog niet helemaal wakker resulteerde dit in hier en daar ietwat onscherpe foto’s, maar ik wil deze foto’s toch met jullie delen. Wilt u een foto zonder websitenaam ontvangen via de mail? Stuur dan een mailtje naar [email protected], dan stuur ik de foto tegen betaling van €5,- inclusief btw naar u toe.

Wandelelfstedentocht 78 Wandelfstedentocht 6 Wandelelfstedentocht 77 Wandelelfstedentocht 76 Wandelelfstedentocht 75 Wandelelfstedentocht 74 Wandelelfstedentocht 73 Wandelelfstedentocht 72 Wandelelfstedentocht 71 Wandelelfstedentocht 70 Wandelelfstedentocht 69 Wandelelfstedentocht 68 Wandelelfstedentocht 67 Wandelelfstedentocht 66 Wandelelfstedentocht 65 Wandelelfstedentocht 63 Wandelelfstedentocht 62 Wandelelfstedentocht 61 Wandelelfstedentocht 60 Wandelelfstedentocht 59 Wandelelfstedentocht 58 Wandelelfstedentocht 57 Wandelelfstedentocht 56 Wandelelfstedentocht 55 Wandelelfstedentocht 54 Wandelelfstedentocht 53 Wandelelfstedentocht 52 Wandelelfstedentocht 51 Wandelelfstedentocht 50 Wandelelfstedentocht 49 Wandelelfstedentocht 48 Wandelelfstedentocht 47 Wandelelfstedentocht 46 Wandelelfstedentocht 45 Wandelelfstedentocht 43 Wandelelfstedentocht 42 Wandelelfstedentocht 41 Wandelelfstedentocht 40 Wandelelfstedentocht 39 Wandelelfstedentocht 38 Wandelelfstedentocht 37 Wandelelfstedentocht 36 Wandelelfstedentocht 35 Wandelelfstedentocht 34 Wandelelfstedentocht 33 Wandelelfstedentocht 32 Wandelelfstedentocht 31 Wandelelfstedentocht 28 Wandelelfstedentocht 27 Wandelelfstedentocht 26 Wandelelfstedentocht 25 Wandelelfstedentocht 24 Wandelelfstedentocht 22 Wandelelfstedentocht 21 Wandelelfstedentocht 20 Wandelelfstedentocht 19 Wandelelfstedentocht 18 Wandelelfstedentocht 17 Wandelelfstedentocht 16 Wandelelfstedentocht 15 Wandelelfstedentocht 14 Wandelelfstedentocht 13 Wandelelfstedentocht 12 Wandelelfstedentocht 11 Wandelelfstedentocht 10 Wandelelfstedentocht 9 Wandelelfstedentocht 8 Wandelelfstedentocht 7 Wandelelfstedentocht 5 Wandelelfstedentocht 2 Foto's wandelelfstedentocht

Lees ook:Luchtmachtdagen in Leeuwarden (+foto’s)
Lees ook:Fietselfstedentocht 2016 foto’s
Lees ook:Elfstedenwandeltocht van start
Lees ook:Fries Verzetsmuseum ontvangt honderden foto’s dagelijks leven
Lees ook:Fryslân op Instagram, de Wielen

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Foto’s wandelelfstedentocht 2016 zaterdag

  1. Christina

    Prachtige foto’s gemaakt van Elfstedentocht in Damwoide. Mooi dat je de camera paraat hebt! Super hebben we toch een foto van ons twee !

    Groeten Christina Post

      /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>