Foto’s wandelelfstedentocht 2016 zaterdag

Foto’s wandelelfstedentocht! In alle vroegte kwamen vanochtend honderden wandelaars langs ons huis in Damwâld. Toen ik doorkreeg dat de wandelaars van de wandelelfstedentocht in aantocht waren schoot ik direct uit bed om vanuit de tuin foto’s te maken van de wandelaars. Nog niet helemaal wakker resulteerde dit in hier en daar ietwat onscherpe foto’s, maar ik wil deze foto’s toch met jullie delen. Wilt u een foto zonder websitenaam ontvangen via de mail? Stuur dan een mailtje naar [email protected], dan stuur ik de foto tegen betaling van €5,- inclusief btw naar u toe.

Lees ook:Luchtmachtdagen in Leeuwarden (+foto’s)
Lees ook:Fietselfstedentocht 2016 foto’s
Lees ook:Elfstedenwandeltocht van start
Lees ook:Fries Verzetsmuseum ontvangt honderden foto’s dagelijks leven
Lees ook:Fryslân op Instagram, de Wielen

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Foto’s wandelelfstedentocht 2016 zaterdag

  1. Christina

    Prachtige foto’s gemaakt van Elfstedentocht in Damwoide. Mooi dat je de camera paraat hebt! Super hebben we toch een foto van ons twee !

    Groeten Christina Post

      /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>