Luchtmachtdagen in Leeuwarden (+foto’s)

Vandaag en morgen zijn op de vliegbasis in Leeuwarden de Luchtmachtdagen. Duizenden bezoekers vanuit heel Nederland en daarbuiten komen op dit unieke evenement af. Grote publiekstrekker is natuurlijk de Joint Strike Fighter (JSF), maar ook daar omheen is er ontzettend veel te zien en te doen. Het programma is ietwat aangepast vanwege het neerstorten van een straaljager gistermiddag, zodoende doet het Zwitserse vliegteam niet meer mee aan het programma.

Vanochtend en vanmiddag bracht ik al een bezoekje aan dit unieke evenement en maakte er wat foto’s. Wilt u een foto in groot formaat zonder de websitenaam ontvangen via de mail? Dat is mogelijk! Stuur mij dan een mailtje via [email protected], dan stuur ik de foto tegen betaling van €5,- inclusief btw naar u toe.

DSC_0053

DSC_0055

DSC_0065

DSC_0068

DSC_0069

Bezoekers

DSC_0079

DSC_0087

DSC_0095

DSC_0100

DSC_0102

DSC_0104

DSC_0137

DSC_0151

DSC_0162

DSC_0164

DSC_0173

DSC_0184

Dummy JSF

Vliegbasis Leeuwarden 2

Luchtmachtdagen Leeuwarden

Luchtmachtdagen

Oogmetingen Luchtmachtdagen

Politie op vliegbasis

Taalvoutje zoek geraakte kinderen

Vliegshow op luchtmachtdagen

Volg Friesland.blog.nl ook op TwitterFacebook en Instagram!

Lees ook:Foto’s wandelelfstedentocht 2016 zaterdag
Lees ook:Fietselfstedentocht 2016 foto’s
Lees ook:15.000 deelnemers Fietselfstedentocht (+foto’s)
Lees ook:Doutzen Kroes bevallen van dochtertje
Lees ook:Identiteit dode man bestelbus na publiceren foto’s bekend

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>