Tweedaags Beachfestival Vlieland Groet goede reden voor dagje uit

Het is volgens een vriendin van mij die een tijdlang op Vlieland woonde en werkte het leukste evenement dat waddeneiland Vlieland rijk is: het Beachfestival Vlieland Groet. De start van dit festival was in 2008, toen drie vrienden bedachten om een laagdrempelig, kleinschalig festival op het strand te organiseren. Inmiddels is de vriendengroep uitgegroeid tot een groep vrijwilligers van maar liefst 75 man en organiseren zij ook dit jaar een tweedaags festival met een programma dat staat als een huis.

Vlieland Groet wordt georganiseerd op 10 en 11 juli op het Noordzeestrand van Vlieland. Er is voor ieder wat te doen; het festival is een mix van sport, kinderprogramma’s, culinaire verwennerij (versgemalen koffie! Pizza uit een houtoven! Versgesneden en versgebakken friet!) en een gevarieerd muziek-programma.

Muzikaal programma

Voor de editie van 2015 zijn de volgende bands/acts geboekt: Powerfolkband Scrum, DJ Chiel, Rintje Kas met band, The Originals, The Heinoos, Leuk dat je d’r bent-band en Bananas Playground. Met je voeten in het zand kun je genieten van al wat deze acts te brengen hebben.

Het festival begint vrijdag 10 juli om 19.30 uur en op zaterdag vanaf 12.00 uur. Vlieland Groet stopt op zaterdag rond 01.30

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Lees ook:Powerfolkband Scrum in Theater de Koornbeurs Franeker
Lees ook:Uittip 11-12 juli: Beachfestival Vlieland Groet
Lees ook:Gevarieerd programma Simmerdeis in Drachten
Lees ook:Welcome to the Village-festival morgen van start
Lees ook:Waddeneiland uitgelicht: Vlieland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>