Uittip 11-12 juli: Beachfestival Vlieland Groet

Ze claimen zelf het leukste strandfeest van het jaar te zijn: Vlieland Groet, het strandfestival dat plaatsvindt op vrijdag 11 en zaterdag 12 juli aanstaande. Het strandfestival viert dit jaar haar zesde editie, en is inmiddels uitgegroeid tot één van de gezelligste feestjes met optredens van Erwin Nyhoff, Frans Duijts, The Woodrockers en Vangrail en van tributebands van De Dijk en Doe Maar. Verder is er een beachvolleybal en beachkorfbaltoernooi, kunnen kinderen gaan schatgraven en naar hartelust tekeer gaan op een springkussen. Eten wordt verzorgd in ‘rollende keuken’ stijl met tapas planken, barbecue, vers gebakken vis, steenoven pizza, biologisch schepijs en nog veel meer. Het leuke van dit festival is dat tot 19.00 uur is de entree voor iedereen gratis is, iedereen tot 16 jaar volledig gratis entree heeft en dat de entree na 19.00 uur slechts een tientje bedraagt per dag. Voor die prijs krijg je nog twee consumptiemuntjes ook, dus al met al een koopje.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Lees ook:Eten uit zee na wadexcursie
Lees ook:Uittip 19/20 september: Gondelvaart op Wielen Drogeham
Lees ook:Evenement: Flower Power Markt in Oudega swf
Lees ook:Folk in de Wâlden bestaat 10 jaar
Lees ook:Hoe vier je Valentijn in Friesland?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>