Welcome to the Village-festival morgen van start

Aankomend weekend is in Leeuwarden het Welcome to the Village-festival! Natuur- en recreatiegebied de Groene Ster wordt dit weekend omgetoverd tot het muzikaalste dorpje van Nederland. Er komen meer dan 70 acts naar het festival, uit binnen- en buitenland. Het terrein is open op vrijdag van 12.00 tot 03.00 uur, zaterdag van 10.00 tot 03.00 uur en zondag van 10.00 tot 24.00 uur. Er is een camping, geopend van vrijdag 12.00 tot maandag 12.00 uur. 

Het festival wordt geopend door de band Ashtraynutz uit Amsterdam. Zij deden mee aan de 3FM Serious Talent bandcontest om het festival te mogen openen, waar 81 bands aan meededen.

Bijzonder aan het festival is dat er veel aandacht wordt besteed aan duurzaamheid. Zo zijn er veel materialen hergebruikt voor de opbouw van het festival. Ook is er maandenlang gewerkt in een moestuin om groentes te kweken voor de salades die geserveerd worden op het festival. Ook is er een drinkwaterpunt gebouwd op het terrein.

Er zijn nog tickets verkrijgbaar, klik daarvoor hier.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook

Lees ook:Welcome to the Village serveert ook dit jaar groente uit eigen moestuin
Lees ook:Will and the People komt naar Leeuwarden
Lees ook:Gratis ticket Welcome to the Village voor mensen met groene vingers
Lees ook:Voorverkoop Welcome to the Village start morgen
Lees ook:Nieuw Fries Museum trekt in eerste weekend 10.000 bezoekers

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>