It Badhûs organiseert sloopfeest

It Badhûs in De Westereen wordt binnenkort gesloopt voor nieuwbouw. Om die reden organiseert Poppodium It Badhûs nog één keer een muziekavond. In de afgelopen 25 jaar is It Badhûs een podium geweest voor vele (beginnende) bands. Om de jaren die geweest zijn goed af te sluiten wordt er op 26 september een sloopfeest georganiseerd waarbij teruggekeken wordt op de mooie jaren die geweest zijn. Aan de avond doen de volgende bands mee: Herder, Captain Disco and the Denim Dogs, Sadotank en Pander. Deze bands hebben allemaal hun roots in It Badhûs. De aanvang is om 20.00 uur en de entree bedraagt 4 euro.

De activiteiten van It Badhûs zullen tot de nieuwe accommodatie klaar is op een andere locatie voortgezet worden.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

 

Lees ook:Programma Kloosterkapel Sibrandahûs 2014-2015
Lees ook:Fries Museum geeft een Ugly Christmas Sweater Party
Lees ook:Uittip 19/20 september: Gondelvaart op Wielen Drogeham
Lees ook:Imaginarium Festival beleeft debuut op park Vijversburg Tytsjerk
Lees ook:Hele weekend kerstsprokkelfair in Ryptsjerk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>